Omgeving

Omgeving

Het dorp Emst ligt op de Veluwe (Gelderland) en heeft ongeveer 3000 inwoners. Er zijn 2 restaurants, een snackbar, pizzeria/grillroom (afhaal)  en een kleine supermarkt. Het naastgelegen dorp Epe (5 min.) is groter en heeft winkels, supermarkten en verschillende restaurants.  De omgeving is heel divers: ten oosten van de B&B is het rivierenlandschap van de IJssel en ten westen vindt u de bossen en heidevlakten. De Veluwe staat bekend om het vele wild dat er rondloopt. Dit geldt zeker ook voor de omgeving van De Brinkerhof! 

Bezienswaardigheden/to do:

Wandelen:

Fietsen:

U kunt de omgeving vanzelfsprekend met uw eigen fiets verkennen, maar wij kunnen eventueel ook een fiets voor u huren. Fietsverhuur: tegen een kleine vergoeding staat de fiets bij aankomst voor u klaar.

Gratis fietsroutes:

E-chopper rijden:

Huur een e-choppper op loopafstand van ons huis en ontdek de omgeving op een stoere en milieuvriendelijke manier. Met de lage instap is de e-chopper geschikt voor jong en oud en tourt u geluidloos door de prachtige landschappen. 

In de maanden mei tot en met september is er elk weekend wel iets te doen in de omliggende dorpen. De ene keer is er live muziek, dan weer een rommelmarkt of braderie. 

  • Zaterdag 24 juni: rommelmarkt in Wapenveld
  • Zondag 25 juni: Wollig Landleven Fair in Epe
  • Zaterdag 8 en zondag 9 juli: Wollig Landleven zomerfair op Kasteel Vosbergen in Heerde
  • Zaterdag 29 juli: kofferbakverkoop bij Molen De Duif in Nunspeet
  • Zaterdag 2 september: EPOP muziekfestival in Epe
  • Elke vrijdag tussen 7 juli en 18 augustus: zomermarkt en vintage- en kleedjesmarkt (braderie) in Epe met 's avonds live muziek

Op de evenementenkalender van de VVV Epe kunt u alle actuele en toekomstige activiteiten vinden.

Informatie

Brinkerweg 7

8166 GD Emst

06 250 30 999

info@debrinkerhof.nl

 

Bedandbreakfast.nl